Låse ned nyttårsmålene dine

  01.01.2019

Hvordan går det med ditt nyttårsoppløsninger? Fortsatt sjekker inn på treningsstudioet så ofte du kan?
Neste gang du er der, ta en titt på treningsutstyret. Fordi den enkle teknologien du bruker til å justere og låse treningsapparatene, gjør sitt eget harde arbeid med å holde fly i luften, beskytte maskinarbeidere og støtte rullestolbrukere.

Indeksering av plungere - som de som produseres av EHC-leverandøren Nexus - er veldig nyttige, små produkter med et stort utvalg av applikasjoner.
Denne ydmyke komponenten har et enkelt prinsipp bak det - en fjær brukes til å gi kraft til å skyve stempelpinnen i et hull og låse deler på plass. Operatøren bruker en ring eller trekk-knapp for å trekke inn tappen slik at justeringer kan gjøres før stempelet er låst på plass igjen. Det er flott for justering og justering, og for jobbholdingsformål.

Også kjent som cam action indexing plungers, disse allsidige produktene kan brukes til å holde maskinvakt dører trygt lukket, for å justere høyden på bord og plattformer, og som en del av mekanismen for rullestoler.
Som produsent av det største utvalget av kontrollknapper tilgjengelig i verden, er det ikke overraskende at EHC har en rekke indekseringsplugger for å betjene de mest krevende kundene.
Servicemarkeder, inkludert luftfart, militær, industri, landbruk og hagebruk, tilbyr EHC en rekke plungers med tilpassede alternativer. Laget i høyt støtbestandig svart termoplastisk, kan de forsynes med rustfritt stålinnsats, og tilpassede farger for å gi visuelle tegn til brukeren.
• Stempel med løftering
Stempelrør med løfte ringer har et nikkelbelagt hus med en rustfritt stålpinne. Dette er en økonomisk priset enhet, ikke for presisjonsindeksering, med lang avfaset pin som enkelt setter inn og låses sikkert i posisjon.
• Plunger med monteringsplate
Nesen er avskåret for enkel innføring i enheten, tilgjengelig i låsbare og ikke-låsbare modeller. En lang pinne festes sikkert til å forhindre uønsket bevegelse.
• Tilbakestrukket stempel med stiftspor
Dette stupet har en 180 graders spor for å trekke inn og holde tappen trygt i "opp" -posisjonen. For komfort, kan et håndtakhylse med en grei overflate legges til.
• Inntrekkbar presisjonsstempel
For nøyaktig posisjonering har denne komponenten et roterende indekseringshode. For å justere, trekk opp knotten og drei 90 grader - og justeringen vil ligge i denne posisjonen til brukeren returnerer til nedposisjon.
• Lavprofilstempel
For små og smale områder produserer EHC et stempel med redusert tråd og kroppshøyde. Den kommer i enten 90 grader eller "pull-to-retract" -modeller, og har et forsterket håndtak.

Alle kommer i tomme og metriske størrelser, og kan konfigureres til dine behov av Nexus-eksperter.

For vårt komplette utvalg av indekseringsplugger, besøk vår hjemmeside på
http://ehcknobs.com/index.php?id=IP


Foto av FitNish Media på Unsplash